• جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ -
  • 19 April 2024

  • جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ -
  • 19 April 2024
نایب‌رئیس هیات‌مدیره اتحادیه شرکت‌های تعاونی صنعتی، مطرح کرد

پیچ و خم‌های غیرضروری پیش پای «بخش تولید»

نایب رئیس هیات مدیره اتحادیه شرکت های تعاونی صنعتی استان کرمان با بیان اینکه صنعت و معدن از بخش‌های اصلی حرکت اقتصاد است و باید با نگاهی عملی و عمیق به آن توجه شود، گفت: توسعه صنعت و معدن با تکیه بر توان داخلی ممکن است.

سینا زینلی افزود: ایران کشوری است که هم توسعه انسانی دارد و هم دارای بزرگترین مخازن گاز و نفت است که ۲ هزار کیلومتر با آب های آزاد جنوب اتصال و بیش از نیم قرن سابقه حرکت صنعتی در این کشور وجود دارد.
وی اظهار داشت: کرمان بیش از ۳۰ درصد فعالیت های معدنی کشور و ذخایر خدادادی در حوزه سنگ آهن، مس، کرومیت و ذغال سنگ استانی و معدنی در کشور را دارا است و با تولید ۱۰ میلیون تن از مجموع ۵۰ میلیون تن فولاد تولیدی کشور در افق ۱۴۰۴ به قطب تولید این محصول تبدیل می شود.
مشاور صنعتی مرکز ارتباط صنعت و دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با بیان اینکه حمل زمینی مواد فولادی گران است، تصریح کرد: اگر صنایع مرتبط با تولید فولاد در یک مکان جمع شود اقتصادی تر و بهترین گزینه در بسیاری از معادن بزرگ این است که آب را به کنار معادن انتقال دهند تا محصول نهایی را در همان جا تولید کنند.
وی گفت: در کرمان به همت و پیگیری‌های نمایندگان منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی آب خلیج فارس به گل گهر سیرجان آمده و در فازهای بعدی زمینه ساز رشد و تولید بیشتر استان کرمان را فراهم خواهد کرد.
زینلی گفت: دولت در زمینه صنعت محدودیت‌هایی ایجاد می کند که این محدودیت ها به نفع کشور است اما برخی محدودیت ها به ضرر است و باید برداشته شود.
وی ادامه داد: در زمینه تولید اگر پیچ و خم‌های غیرضروری برای دادن مجوز پیش پای ما باشد به معنای محدودیت غیرعقلانی و ناصحیح است و باید آنها را از پیش پا برداریم.
زینلی با بیان اینکه اگر در بخش هایی از سیستم اداری ما فساد وجود دارد به معنای محدودیت غلط و غیرعقلانی است و باید با آن مبارزه کنیم گفت: وجود رانت به معنای محدودیت های ناصحیح و غیرعقلانی است و باید با آن مقابله کنیم اما بعضی محدودیت ها، محدودیت های عقلانی و درست است.
وی با اشاره به سابقه ایرانیان در حوزه صنعت با بیان اینکه ما مسلمان ها صنعتگران بزرگی بوده ایم تصریح کرد: بخش بزرگی از صنعت کاغذ، کاشی، منبت کاری، صنایع ظریف و صنعت فرش متعلق به مسلمانان بوده و ما در معماری صاحب سبک و سیاق بوده ایم.
وی ادامه داد: ما ملت بزرگ و توانمندی هستیم؛ تمدن بزرگی داریم و باید دانشگاه، مراکز تحقیقاتی، بخش خصوصی، صنعت و معدن ما دست هم بدهند و باز هم پرچم عظمت صنعت ایرانی بار دیگر در قله های ایران اسلامی به اهتزاز درآید.
نایب رئیس هیات مدیره اتحادیه شرکت های تعاونی صنعتی استان کرمان با بیان اینکه هدف نهایی از صنعت نفع مردم است اظهار داشت: تولید و اشتغال که از سال ۱۳۹۶ اقتصاد مقاومتی بر محور آنها نامگذاری شده موجب پیشرفت و رشد اقتصاد خواهند شد و پرداختن به اشتغال پایدار و افزایش تولید ناخالص ملی و بهبود وضعیت معیشتی مردم و افزایش درآمد سرانه نیز بر اثر فعال شدن و فعال ماندن این بخش معنی دار شده و قابلیت تحقق خواهد یافت.
وی گفت: مسلماً هرگونه پیشرفت و بهبود شرایط در این زمینه و افزایش کمی و کیفی تولید بستگی به هماهنگی و همدلی بخش های دولتی و خصوصی دارد زیرا این بخش از اقتصاد بخصوص در زمانی که پرداختن به اقتصاد مقاومتی محور اصلی فعالیت است اهمیت ویژه ای دارد.
زینلی اظهار داشت: امیدوارم دولت بخصوص در دوره جدید به نیازهای بخش صنعت و معدن برای رشد و توسعه توجه ویژه ای داشته باشد و اصلاحات اساسی در قوانین و مقررات ایجاد کند و با حذف مقررات دست و پا گیر و تعدیل نرخ تعرفه های هزینه ساز و موانع، کمک بزرگی به فعالان عرصه صنعت و معدن کند.
لینک کوتاه خبر: https://eghtesadkerman.ir/3649
اخبار مرتبط
نظرات شما